top of page
  • Forfatterens bildeBoots

Vinn billetter til Midland-festivalen i Danmark! / Win tickets for Midland festival in Denmark!


Instagramkonkurranse! Boots of Denmark er det siste tilskuddet i Boots familien! Vi feirer en dansk Boots-konto ved å gi bort billetter til Midland festivalen! Klikk deg inn på bootsofdenmark på instagram, og se etter denne posten for å se hva du må gjøre! Lykke til!Om festivalen (Fra deres hjemmeside):


Musikforeningen Midland har til formål at udsprede kendskab til de amerikanske musikgenrer som Americana, Country, Bluegrass og Roots. Foreningen er landsdækkende, og målet er at lave arrangementer i hele Danmark. Foreningen er en nok-profit organisation, og hele overskuddet går ubeskåret til at støtte musikaktiviteter i Danmark.


Det er Musikforeningen Midland, der står bag Midland Festival i juni og Midland East i september. Men det stopper ikke der. Der arbejdes på at skabe arrangementer i foreningens ånd flere steder i Danmark. Det håber vi sker i løbet af 2023.

Musikforeningens arrangementer handler om så meget mere end musik! Indrømmet.. Musikken er det vigtigste, men hyggen, samværet og festivaloplevelsen er mindst lige så vigtig. Det handler om at få nogle dejlige timer sammen med god musik, gode venner og dejlige mennesker. Vi kan sætte rammerne, men stemningen kommer fra bl.a. dig. Derfor er netop du så vigtig for Midlands arrangementer.

Nogle tror, vi vi laver ‘country-arrangementer’ som så mange andre i Danmark. Men det er forkert. Vi bekender os ikke til en bestemt snæver gren af en bred genre eller en bestemt måde at gøre tingene på. Vi vil oplevelsen. Derfor vil du til Musikforeningen Midlands arrangementer opleve både velkendt, nyt og anderledes musik. Vi søger oplevelsen… den oplevelse, du kan tage med hjem, gemme i hjertet og tage med til det næste Midland arrangement.


En anden af grundpillerne i Musikforeningen Midlands fundament er, at rammerne omkring arrangementet skal være i orden. Det gælder selvfølgelig for selve festivalen, hvor lyd, lys, scene og publikumsforhold skal være i topklasse. Men det gælder også for overnatningsmuligheder, hvorfor vi vægter forhold som sikkerhed og sanitære faciliteter højt.

Musikforeningen Midland er ikke kommet let fra start. Den første festival i 2019 var en succes – og det både hvad musik og publikum angår. Vi havde derfor glædet til at gøre det endnu bedre i 2020, men…. så lukkede Covid-19 verden ned. Det var hårde år for foreningen både hvad økonomi og indestængte ambitioner angår, men vi kom igennem. Nu er vi mere klar end nogensinde før, og det glæder vi os til at vise i 2022 og i årene der kommer.

___________________

Noen artister:

Kinsey Rose
63 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page